Férfi kézilabda Eb - Döntetlen a tét nélküli horvát-holland meccsen

Sport, 2022.01.26

Horvátország 28-28-as döntetlent játszott Hollandiával a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének negyedik, utolsó fordulójában, szerdán a budapesti MVM Dome-ban.

Férfi kézilabda Eb - Horvátország - Hollandia Szinte végig szoros volt az állás a tét nélküli mérkőzésen, először a 48. percben, egy 4-0-s horvát sorozat végén alakult ki kétgólosnál nagyobb különbség a csapatok között. A hátralévő időben a hollandok Lucas Steins irányításával visszazárkóztak, majd egy perccel a vége előtt egyenlítettek. Már csak 17 másodperc volt hátra, amikor Tin Lucin betalált, és már csak öt, amikor a gyors középkezdés után Steins beállította a 28-28-as végeredményt.

A magyarok csoportjából továbbjutott Hollandia bravúros teljesítménnyel, három győzelemmel, három vereséggel és egy döntetlennel zárta szerepelését története második Európa-bajnokságán.

A meccs legjobbja a horvát Ivan Martinovic lett, aki 12 gólt szerzett.


Eredmények, középdöntő, 4. (utolsó) forduló, I. csoport (Budapest): Horvátország-Hollandia 28-28 (13-15)

korábban:
Izland-Montenegró 34-24 (17-8)

később: Dánia-Franciaország 20.30
(MTI)

Galériánk

Férfi kézilabda Eb - Horvátország - Hollandia Férfi kézilabda Eb - Horvátország - Hollandia Férfi kézilabda Eb - Horvátország - Hollandia
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!