Férfi vízilabda ob I - Szivós: a Honvéd pontosan ott van most a tabellán, ahol megérdemli

Sport, 2020.12.16

A vezetőedző Szivós Márton szerint a férfi vízilabda ob I hatodik pozícióját elfoglaló Honvéd pontosan ott van most a pontvadászatban, ahol megérdemli.

A 39 esztendős, játékosként világbajnok tréner az előző szezonban még a medencében segítette a BHSE-t, és mint az M1 aktuális csatornának elmondta: a váltás nem volt különösebben nehéz, hisz a vízben töltött utolsó időszakában Merész András "meghosszabbított keze" volt, és néha edzői feladatokat is ellátott.

Szivós utolsó ob I-es meccsén, márciusban hét gólt szerzett, és bár szeretett volna még játszani, a bajnokság koronavírus-járvány miatti félbeszakítása ezt nem tette lehetővé. Ugyanakkor szerencsésnek vallja magát, hogy egy ilyen találkozóval zárta le pályafutását.

Elárulta, az kissé nehéz számára, hogy már nem játszhat, sokszor szívesen beugrana még a medencébe, de reméli, hogy csapata nem kerül olyan helyzetbe, hogy be kelljen szállnia. Kiemelte: korábbi játékostársai elfogadták vezetőedzőként, előtte is meghallgatták tanácsait, amiket most "hivatalból" kell megfogadniuk.

A Honvéd 15 mérkőzést követően hatodik a tabellán, ezzel kapcsolatban a tréner úgy fogalmazott: "pontosan ott vagyunk, ahol megérdemeljük".

"Hullajtottunk pontokat, így a játékosokban és bennem is van hiányérzet, és nem elégszünk meg a jelenlegi helyezésünkkel, a bajnokság végéig szeretnénk előrébb lépni" - fejtette ki Szivós, hozzáfűzve: egyénileg és csapatszinten is fejlődniük kell a január 16-án folytatódó pontvadászatban.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!