Gangl Edina újra jól érzi magát a vízben

Sport, 2020.05.07

Gangl Edinának, a magyar női vízilabda-válogatott kapusának bő másfél hétre volt szüksége ahhoz, hogy újra jól érezze magát a vízben.

A nemzeti csapat a múlt héten kezdte újra az edzéseket, a koronavírus-járvány miatt Bíró Attila együttese szigorú feltételek mellett tréningezhet a Császár-Komjádi Uszodában. A hálóőr az M1 aktuális csatornának adott interjújában elmondta, jelenleg napi két-három edzésen vesznek részt, a vízben ugyan mindenki együtt van, de a konditermet kisebb csoportokban osztják fel egymás között.

"Az első másfél óra olyan volt, mintha az óceán közepén lennék, akkora víztömegben éreztem magam, teljesen elszoktam a víztől. Szerencsére egy-két nap múlva már újra azt éreztem, hogy ez az én közegem" - nyilatkozta a hálóőr.

A kiváló kapus megjegyezte, a mai (csütörtök) edzésen érezte magát először jól a vízben, és persze a csúcsformától még messze van, ám ez egy jó alap lehet a folytatásra.

A magyar női válogatott januárban a hazai rendezésű Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett a Duna Arénában, márciusban Triesztben ugrott volna medencébe az olimpiai kvalifikációs tornán, ezt azonban a járvány miatt - ahogyan a tokiói ötkarikás játékokat is - elhalasztották.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!