Győrbe igazol Faluvégi Dorottya, az FTC kézilabdázója

Sport, 2019.01.14

Faluvégi Dorottya, a Ferencváros felnőtt válogatott, junior világbajnok kézilabdázója a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC-hoz igazol idén nyáron.

"Mi mindig a legjobbakat szeretnénk leigazolni, Faluvégi Dorottya pedig a teljesítményével meggyőzött minket arról, hogy helye van a csapatunkban. Fiatal kora ellenére nagyon rutinosnak számít, és bízunk benne, hogy szép sikereket érünk majd el együtt" - nyilatkozta hétfőn a győri klub honlapján Bartha Csaba elnök.

Hozzátette, a 20 éves jobbszélső szerződése idén nyártól kettő plusz egy szezonra szól.

"Úgy érzem, most jött el számomra az idő, hogy továbblépjek. Szeretnék bizonyítani a világ egyik legjobb csapatában is. A közös munka nyáron kezdődik, addig természetesen azon leszek, hogy minél jobban szerepeljek jelenlegi csapatommal, és megmutassam, hogy érdemes volt szerződtetni engem" - mondta Faluvégi, aki 2015-ben bajnok, 2017-ben Magyar Kupa-győztes volt a Ferencvárossal, és a tavaly nyári, debreceni junior-világbajnokságon aranyérmes magyar válogatottnak szintén alapembere volt. A felnőtt válogatottban eddig négy mérkőzést játszott és 11 gólt szerzett.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!