Háfra Noémi a gyors döntéshozatalban fejlődne Dániában

Sport, 2022.07.18

Háfra Noémi a többi között a gyors döntéshozatalban fejlődne a dán Odense HB női kézilabdacsapatánál.

"Az előző szezonban nem játszottam sokat, itt azt várják tőlem, hogy visszajöjjön az a játéktempó, ami eddig is bennem volt. Biztosan sokat fogok tanulni, a gyorsaság is nagyon sokat számít, és védekezésben is számítanak rám" - nyilatkozta hétfőn az M1 aktuális csatornán a 76-szoros válogatott átlövő.

Háfrát a Győri Audi ETO KC egy szezonra adta kölcsön a dán bajnoki címvédőnek.

A junior világbajnok kézilabdázó úgy fogalmazott, szerinte nagyon sokat fog fejlődni a gyors döntéshozatalban. Mint mondta, kulcsfontosságú lesz a legjobb pillanatban a legjobb döntést hozni, mert gyors kézilabdát játszanak a skandinávok, és fizikumban is nagyon erősek.

"Tudják, mire vagyok képes, azt szeretnék látni, hogy magamat adom. Ez a legfőbb cél" - magyarázta.

Háfra három napja érkezett Dániába, eleinte szállodában lakik, amíg nem költözhet be a lakásába. Egyelőre ismerkedik új csapattársaival, és mint mondta, mindenki nagyon kedves vele és odafigyel minden lépésére. A felkészülési időszak első edzésére kedden kerül sor.

Az átlövő a következő idény célkitűzései kapcsán úgy fogalmazott, nagyon szeretné, ha a Bajnokok Ligája négyes döntőjében szerepelnének, hiszen az Odense idén is közel volt ehhez.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!