Harminc országból érkeznek fiatalok a kaposvári ifjúsági sportfesztiválra

Sport, 2019.07.04

Kaposváron csütörtöktől 15. alkalommal rendezik meg az Intersport ifjúsági sportfesztivált, ahol az elmúlt évekhez hasonlóan a labdarúgás mellett további három sportág, a kézilabda, a kosárlabda és a röplabda küzdelmeit láthatják az érdeklődők.

Az egyhetes, nagyszabású viadalon harminc országból csaknem ötezer fiatal élvezi majd a város vendégszeretetét - a szervezők tájékoztatása szerint.

A korábbi menetrendhez képest változás, hogy a csütörtöki regisztrációt követően ezúttal péntektől szerdáig tartanak a küzdelmek a város sportpályáin és csarnokaiban: az ünnepélyes megnyitót péntek este rendezik a Rákóczi Stadionban, a döntőket pedig kedden és szerdán játsszák a legjobbak.

Most is a Kossuth téri fesztiválfalu lesz az esemény központja, ahol különböző programok várnak minden résztvevőt és érdeklődőt. Újdonság, hogy a májusban átadott Kaposvár Aréna is bekapcsolódik a programba, itt kosárlabda-mérkőzéseket játszanak majd. A torna összes találkozóját ingyenesen lehet megtekinteni.

"Nagy öröm számunkra, hogy újra Kaposváron láthatjuk vendégül ezt a több ezer embert - mondta a szervezők képviseletében Hangai István. - Visszatér hozzánk a grúz röplabda-válogatott, valamint a Feröer-szigetekről is várunk fiatalokat. Rajtuk kívül nagyon sok nyugat-európai együttest láthatunk vendégül."
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!