Hét játékossal hosszabbított szerződést a BRSE

Sport, 2021.03.11

Hét játékossal hosszabbított szerződést a hétvégi, budapesti női röplabda Magyar Kupa négyes döntőjére készülő Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE - közölte a csapat menedzsmentje csütörtökön közleményben az MTI-vel.

Mint írják, a BRSE két saját nevelésű, többszörös magyar bajnok és kupagyőztes játékosa, Molcsányi Rita és Glemboczki Zóra élő szerződéssel rendelkezett a következő szezonra, de csaknem másfél évvel a szerződés lejárta előtt további egy évre, 2023 nyaráig elkötelezték magukat a klubhoz.

A válogatott center Pekárik Eszter újabb egy évre írt alá. A csapatkapitányhoz hasonlóan meghosszabbította szerződését Zólyomi Rebeka is az Extrigában ugyancsak a négy közé került együttessel.

Mivel a klub elkötelezett a tehetséges hazai játékosok nevelése és képzése iránt, három fiatal magyar sportoló is helyet kap a felnőtt csapat keretében a következő idényben. A center poszton bevethető Szatmári Lilla kétéves megállapodást látott el kézjegyével, míg a két korosztályos válogatott liberó, Rády Boglárka és Kertész Petra egy-egy évvel hosszabbított szerződést.

"Zajlanak az egyeztetések a keret több tagjával, valamint további kiszemeltekkel folytatunk előrehaladott tárgyalásokat" - idézi a közlemény Baran Ádámot, a BRSE elnökét.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!