Holman visszatért sérülése és koronavírus-fertőzése után

Sport, 2021.04.08

Holman Dávid szerdán először volt kezdő a Slovan Bratislava labdarúgócsapatában sérülését és koronavírus-fertőzését követően.

"Több mint másfél hete edzek ismét az együttessel, így az erőnlétem kezd visszatérni. Felépülésem óta először voltam kezdő, jól éreztem magam a pályán" - mondta az M1 aktuális csatornának a futballista a Szlovák Kupa nyolcaddöntőjében 1-0-ra megnyert találkozó után.

A 28 éves támadó kifejtette, hogy rosszkor jött a sérülés, mert jó formában volt, ráadásul felépülése után azonnal elkapta a koronavírust, amely három napra döntötte le a lábáról, akkor láza, hasfájása volt és köhögött. Hozzátette, utána napról napra javult az állapota és nagyjából másfél hét után érezte magát gyógyultnak, azonban a szabályok értelmében 14 napig karanténban kellett maradnia.

"A DAC jó játékerőt képvisel, de a célunk, hogy elhozzuk a három pontot Dunaszerdahelyről, de nem készülünk másképpen" - mondta Holman a vasárnapi rangadóról, amelyet éllovasként 13 pontos előnnyel vár a Slovan a második DAC előtt.

Holman megtisztelőnek nevezte, hogy a Slovan négy év után is számít rá, ő pedig azért hosszabbított szerződést februárban, mert a klubnak komoly céljai vannak, így például a Bajnokok Ligája-szereplés kivívása. Megjegyezte, a Slovan sorozatban harmadszor lehet bajnok, amelyre mindössze kétszer volt példa korábban a szlovák pontvadászatban.

A válogatott kapcsán úgy fogalmazott, hogy szeretne visszakerülni, de Marco Rossi szövetségi kapitánnyal már régen beszélt. Holman, aki eddig ötször ölthette magára a címeres mezt, 2019 júniusában szerepelt legutóbb a nemzeti együttesben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!