Horvát-magyar - Minden jegy elkelt a vendégszektorba

Sport, 2019.09.13

Egy nap alatt a vendégszektorba szóló összes jegy elkelt a magyar labdarúgó-válogatott következő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére, melyet Splitben játszik a csapat a horvátok vendégeként.

A magyar szövetség Facebook- és Twitter-oldalán arról számolt be pénteken, hogy több mint 1400-an kísérik majd el az együttest az október 10-i találkozóra.

A jegyárusítás csütörtökön 10 órakor indult, a belépők egységesen 6000 forintba kerültek, a drukkerek névre szóló vouchereket kaptak. Az utalványok beváltására október 1. és 8. között Budapesten, a TEX Bálnában, míg a mérkőzés napján a találkozó helyszínén, a Poljud Stadionban nyílik lehetőség. Kizárólag azok a szurkolók vehetik át hivatalos meccsjegyüket, akiknek adatai a vouchereken szerepelnek. A névátírásra szeptember 25-ig van lehetőség.

A csoportban jelenleg a világbajnoki ezüstérmes horvátok állnak az élen, egypontos hátránnyal Szlovákia és Magyarország követi őket, de előbbi jobb egymás elleni eredményével a második. Az ötösből az első kettő jut ki a részben magyarországi rendezésű jövő évi kontinensviadalra, amelyen három csoportmérkőzést és egy nyolcaddöntőt rendeznek Budapesten.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!