Ismét Gyulai Miklóst választották a Magyar Atlétikai Szövetség elnökévé

Sport, 2021.05.14

Ismét Gyulai Miklóst választották a Magyar Atlétikai Szövetség elnökének, a sportvezető 2009-óta irányítja a szervezetet.

A szövetség péntek délután online videokonferencia keretében megrendezett rendes és egyben tisztújító küldöttgyűlését követően közölte Gyulai újraválasztását.

Az elnök kiemelte: több mint tíz éve azon dolgoznak, hogy egy szilárd alapot építsenek az atlétika "fejlődő jövője számára", most pedig "hatalmas lehetőségek kapujában" állnak azzal, hogy 2023-ban Magyarországon rendezik a világbajnokságot, valamint felépül a Nemzeti Atlétikai Központ, amely "méltó otthona lesz" a nagy múltú sportágnak.

"Örömmel és büszkeséggel állok a feladat előtt, hogy egy jó csapattal, az elmúlt évek munkájával létrehozott szilárd alapra támaszkodva, az előttünk álló időszak kínálta lehetőségek által, végre bebetonozzuk az atlétika fejlődését szolgáló út irányát a jövő generációinak, melyen keresztül tovább épülhet sportágunk jövője" - hangsúlyozta.

Az elnök mellett az alelnököket, az elnökség tagjait, valamint a felügyelőbizottság tisztségviselőit is megválasztotta a küldöttgyűlés. Gyulai Miklós munkáját alelnökként Németh Zsolt és Szalma László segíti.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!