Jégkorong Erste Liga - Nyert a Szereda és a Brassó

Sport, 2021.03.06

A társbajnok Csíkszereda 7-1-re nyert Gyergyószentmiklóson, így visszavette a pályaelőnyt, míg a Brassó a Vasas otthonában is diadalmaskodott 3-0-ra, és már 3-0-ra vezet összesítésben a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjében, a szombati harmadik mérkőzéseket követően.

Az alapszakasz-harmadik Szereda és a Gyergyói HK első két ütközete csak hosszabbításban dőlt el, most viszont elmaradt a nagy csata, a 30. percben már 4-0-ra vezettek a vendégek, és a vége 7-1 lett.

A Vasas - akár csak az első két idegenbeli összecsapáson - hazai jégen is megnehezítette az alapszakasz-győztes Brassó dolgát. Ezúttal a második harmadban egy balszerencsés gólt kapott, majd takarásból és üres kapura még egyet-egyet, és ezzel a kiesés szélére sodródott.

A párharcok ugyanilyen párosítással vasárnap folytatódnak.


Erste Liga, negyeddöntő, 3. mérkőzések: Gyergyói Hoki Klub (romániai) - Sport Club Csíkszereda (romániai) 1-7 (0-1, 0-4, 1-2)

Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2-1 a Csíkszereda javára. Opten-Vasas HC - Corona Brasov Wolves (romániai) 0-3 (0-0, 0-1, 0-2)

Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 3-0 a Brassó javára.

Később: MAC HKB Újbuda - FTC-Telekom 18.00 (az állás: 1-1) UTE-DEAC 18.30 (az állás: 2-0 a DEAC javára.)
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!