Jövőre Győrben játszhatja BL-meccseit a Veszprém kézilabdacsapata

Sport, 2019.03.07

Az előzetes tárgyalások alapján Győrben játssza majd jövőre a Bajnokok Ligája-mérkőzéseit a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata.

"A következő szezon nagyon érdekes lesz a Telekom Veszprém életében, mert nem lesz saját csarnokunk. A Veszprém Arénát szétszedik, úgyhogy fél vagy háromnegyed szezont mi aréna nélkül fogunk játszani, mindig valahova költözünk" - idézte a Sport TV honlapja Csík Zoltánt, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatóját.

"A hazai bajnokságban kisebb érdeklődésre számot tartó meccseinket Veszprémben fogjuk játszani, a Bajnokok Ligáját, illetve a nagyobb érdeklődésre számot tartó meccseinket pedig valahova elköltöztetjük. Ez nagy valószínűséggel, terveink és az előzetes tárgyalásaink szerint Győr lesz" - fogalmazott.

Bardóczy Gábor, a 2022-es kézilabda Európa-bajnokság kormánybiztosa decemberben arról számolt be, hogy a jelenleg 5200 fő befogadására alkalmas Veszprém Arénát az óriási érdeklődés és az európai szövetség (EHF) szigorodó előírásai miatt 8500 férőhelyesre bővítik.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!