Közel öt hét után újra bevethető Hanga Ádám

Sport, 2022.10.27

Hanga Ádám, a Real Madrid magyar válogatott kosárlabdázója csütörtökön (ma) a Virtus Bologna elleni Euroliga-mérkőzésen térhet vissza a pályára.

"Nagyon hosszú regeneráció volt az elmúlt több mint négy hét. Pénteken lesz öt hete, hogy megsérültem és nagyon remélem, hogy hátam mögött tudtam hagyni a sérülést" - fogalmazott a menedzsmentje által a közmédiához eljuttatott nyilatkozatában a 33 éves kosaras, hozzátéve, hogy az elkövetkező egy-két hétben az lesz a legfontosabb, hogy ne essen vissza.

Hanga - elmondása szerint - már nagyon várta, hogy pályára léphessen és segíthesse a Real Madridot.

"A másik feladat az, hogy minél jobban és minél simulékonyabban beleilleszkedjek az új csapatba, az új rendszerbe, amit az elmúlt hetekben csak kívülről tudtam követni. Nagyon várom azt, hogy újra szerves része legyek a csapatnak, az utazásoknak, a mérkőzéseknek és azt csinálhassam, amit szeretek" - hangsúlyozta.

A Real Madrid a szezont a spanyol szuperkupa megnyerésével indította - a négycsapatos torna döntőjében hosszabbításban múlta felül a Barcelonát -, azóta a spanyol bajnokságban négy győzelemmel és egy vereséggel, az Euroligában pedig két győzelemmel és két vereséggel áll.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!