La Liga - Simeone meggyógyult, még Cavanit is szerződtetheti az Atlético

Sport, 2020.09.26

Kigyógyult koronavírus-fertőzéséből, és már az első edzést is megtartotta Diego Simeone, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője - adta hírül a Marca című sportnapilap.

A spanyol élvonalbeli csapat 50 éves argentin mestere, aki szeptember 12-én betegedett meg, házi karanténban töltötte a kényszerpihenőt, és végig tünetmentes volt.

Simeone 2011 óta ül az Atlético kispadján, és számos sikere között bajnoki cím, kupaelsőség, spanyol és európai Szuperkupa-győzelem is szerepel, a Bajnokok Ligájában pedig kétszer vezette el együttesét a döntőig.

A mostani szezonnak tovább erősödő kerettel vághat neki, miután az FC Barcelona uruguayi csatára, Luis Suárez is a játékosuk lett. A madridi klubnál még nem tettek le a Suárezhez hasonlóan 33 éves és szintén uruguayi válogatott csatár, Edinson Cavani szerződtetéséről, akinek a Paris Saint-Germainnél a nyáron lejárt a megállapodása. Leigazolása annak a függvénye, hogy túlad-e a klub a 31 esztendős spanyol támadón, Diego Costán.

Az Atlético az augusztusi BL-szereplés miatt csak vasárnap kezdi meg szereplését a La Ligában: hazai pályán a Granada lesz az ellenfele.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!