Labdarúgó NB I - A Fehérvár a hajrában lőtt gólokkal verte a Puskást

Sport, 2020.09.12

A MOL Fehérvár FC a hajrában szerzett gólokkal 3-1 arányban legyőzte a vendég Puskás Akadémiát szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában. Sikerének köszönhetően Márton Gábor együttese a tabella élére ugrott.



OTP Bank Liga, 4. forduló:
MOL Fehérvár FC - Puskás Akadémia FC 3-1 (1-0)
------------------------------------------
Mol Aréna Sóstó, 3011 néző, v.: Iványi

gólszerző: Nikolics (28.), Petrjak (84.), Zivzivadze (91.), illetve Knezevic (57.)

sárga lap: Fiola (27.), Alef (33.), Houri (51.), Musliu (55.), illetve Plsek (8.), Baluta (16.), Nagy Zs. (49.)


MOL Fehérvár FC:

----------------
Kovácsik - Nego, Musliu, Stopira, Fiola - Houri, Alef (Nikolov 59.) - Bamgboye, Evandro (Hodzic 72.), Petrjak - Nikolics (Zivzivadze 79.)



Puskás Akadémia FC:

-------------------
Tóth B. - Tamás N., Hadzsiev, Nagy Zs., Deutsch L. - Plsek - Komáromi, Baluta (Knezevic a szünetben), Ganbayar (Mance a szünetben), Corbu (Vizler 75.) - Kiss T.



Nagy lendülettel kezdték a mérkőzést a csapatok, felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de a lüktető játék a félidő közepére alábbhagyott. A Fehérvár egy formás támadás végén megszerezte a vezetést, onnantól fölénybe kerültek a hazaiak, az addig jól játszó Puskás Akadémiát pedig láthatóan megfogta a bekapott gól.

A szünetben kettőt cseréltek a vendégek, akik ismét felpörgették a játékukat és a csereként beállt Josip Knezevic szabadrúgásával kiegyenlítettek. A Vidi is próbált ritmust váltani, de sokáig pontatlanul játszott. A találkozó végéhez közeledve Ivan Petrjak ismét előnyhöz juttatta a Fehérvárt, innentől pedig már nem volt kérdéses, hogy megnyerik a meccset a vendéglátók.
(FOTÓ)
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!