Labdarúgó NB I - A Mezőkövesd döntetlent játszott Felcsúton

Sport, 2019.11.30

A Mezőkövesd 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó NB I 14. fordulójának szombati játéknapján.

A Mezőkövesd immár hét forduló óta veretlen, mérlege ebben az időszakban három győzelem és négy döntetlen.


OTP Bank Liga, 14. forduló:
Puskás Akadémia FC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (1-0)
------------------------------------------------
Felcsút, 1200 néző, v.: Pintér

gólszerzők: Henty (6.), illetve Zivzivadze (88.)

sárga lap: Szolnoki (9., 29.), Van Nieff (13.), illetve Zivzivadze (4.), Pillár (87.)

piros lap: Szolnoki (29.)


Puskás Akadémia:

----------------
Hegedüs - Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Spandler - Van Nieff, Knezevic - Mebrahtu, Henty (Sós B., 74.), Gyurcsó - Vanecek (Radics, 39.)


Mezőkövesd:

-----------
Szappanos - Farkas D. (Vadnai, 79.), Pillár, Katanec, Silye - Berecz, Karnyicki - Pekár (Nagy D., 53.), Cseri, Vajda (Sajbán, a szünetben) - Zivzivadze


A hazaiak már a hatodik percben megszerezték a vezetést, miután egy mutatós akció végén Ezekiel Henty öt méterről a kapuba továbbított. Budu Zivzivadze csakhamar egyenlíthetett volna, de Hegedüs Lajosnak sikerült védenie.

A Puskás Akadémia csapatkapitányát, Szolnoki Rolandot a 29. percben második sárga lapja után kiállította a játékvezető. A szünetig hátralévő időben a vendég borsodiak irányították a játékot, többet birtokolták a labdát, de csupán lesgólig jutottak.

A második félidőben a felcsútiak visszahúzódtak a saját térfelükre, védték a kapujukat, illetve igyekeztek gyors ellenakciók végén veszélyeztetni. Mindkét oldalon számos lehetőség alakult ki, a kiállítás miatt felpezsdült a játék. A Mezőkövesd ismét szerzett egy les miatt meg nem adott gólt, majd Zivzivadze a 88. percben a hálóba talált, így az egy órán át emberelőnyben játszó borsodiak egy pontot megmentettek.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!