Labdarúgó NB I - A ZTE pontot szerzett a Ferencváros ellen

Sport, 2021.03.07

A címvédő és toronymagasan listavezető Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott a bennmaradásért küzdő Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának második vasárnapi mérkőzésén.

Labdarúgó NB I - ZTE FC-Ferencvárosi TC A zöld-fehérek egyedüliként a mezőnyben továbbra is veretlenek idegenben, a zalaiaktól pedig 2010 óta nem kaptak ki.


  • OTP Bank Liga, 25. forduló:
ZTE FC-Ferencvárosi TC 2-2 (1-0)

Zalaegerszeg, zárt kapus, v.: Kárpály

gólszerzők: Koszta (7.), Futács (68., 11-esből) illetve Boli (51., 66.)

sárga lap: Tanasin (44.), Futács (58.), Gyurján (85.), illetve Lovrencsics (78.)


ZTE FC:

-------
Gyurján - Németh E., Bobál D., Lesjak - Tanasin, Sankovic, Vass (Szalay, 88.), Tajti (Kovács B., 92.), Bedi (Zimonyi, 89.) - Koszta, Futács



Ferencvárosi TC:

----------------
Dibusz - Wingo (Lovrencsics, 77.), Dvali, Mmaee, Civic - Somália, Sigér - Haraisvili (Nguen, 66.), Zubkov (Gera D., 84.), Uzuni (Mak, 77.) - Boli (Baturina, 84.)


A Ferencváros ugyan az első perctől fogva irányította a találkozót, mégis a hazaiak kerültek előnybe már a hetedik percben egy zöld-fehér védelmi hibát és Dibusz kissé bizonytalan kimozdulását követően. A fővárosiak ezt követően nagy nyomás alatt tartották riválisukat, de a szünetig nem változott az eredmény, mivel a zalaegerszegieket több ízben is megmentette a szerencse.

A Ferencváros a fordulást követően bő húsz perc alatt fordított: a legutóbbi fordulóban a DVTK ellen győztes gólt szerző Boli duplázott. A vendégek azonban nem örülhettek sokáig, mivel Futács szinte azonnal büntetőt harcolt ki, amelyet értékesített. A folytatásban a zöld-fehérek álltak közelebb a három pont megszerzéséhez, Zubkov ziccert is rontott a hajrában, újabb gól viszont már nem született.
(MTI)

Galériánk

Labdarúgó NB I - ZTE FC-Ferencvárosi TC Labdarúgó NB I - ZTE FC-Ferencvárosi TC
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!