Labdarúgó NB I - Az éllovas Kisvárda döntetlent játszott Pakson

Sport, 2021.10.22

A listavezető Kisvárda 2-2-es döntetlent játszott a Paks vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának pénteki játéknapján.

A pontosztozkodással mindkét csapat három kör óta nyeretlen.

A paksiak eddig mind a tíz bajnoki mérkőzésükön szereztek és kaptak is gólt.


OTP Bank Liga, 10. forduló:
Paksi FC-Kisvárda Master Good 2-2 (2-1)
---------------------------------------
Paks, 1000 néző, v.: Berke

gólszerzők: Ádám (20.), Bognár (22.), illetve Asani (4.), Navratil (65.)

sárga lap: Papp (27.), Ádám (35.), illetve Navratil (20.), Mesanovic (37.), Cirkovic (72.), Simovic (75.), Hej (83.), Melnyik (87.), Karabeljov (89.), Nagy M. (94.)


Paksi FC:

---------
Nagy G. - Kinyik, Szélpál (Tamás O., 74.), Medgyes - Lenzsér (Nagy R., 84.), Papp (Böde, 74.), Bognár, Kesztyűs (Windecker, 63.), Szabó J. (Kulcsár D., 63.) - Sajbán, Ádám


Kisvárda Master Good:

---------------------
Dombó - Melnyik, Prenga, Cirkovic, Hej - Simovic (Zlicic, 78.), Karabeljov - Navratil, Ötvös, Asani (Czérna, 82.) - Mesanovic (Nagy M., 63.)


Jobban kezdett az éllovas Kisvárda, amely már a negyedik percben vezetést szerzett Asani jól helyezett kapáslövésével. A bekapott gól után azonnal átvette a kezdeményezést a minden meccsén nyílt futballt felvállaló Paks, csakhogy így sebezhetővé vált a védelme, de a Kisvárda nem tudott élni a kínálkozó lehetőségekkel. A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, mert a hazaiak három perc alatt két gólt szerezve fordítottak a játékrész derekán. Lendületben maradtak a zöld-fehérek, akik ennek ellenére nem tudták növelni előnyüket, sőt annyiban a vendégek álltak közelebb a gólhoz, hogy Asani betalált, de gólját les miatt nem adták meg.

A folytatásban is felváltva forogtak veszélyben a kapuk, a Kisvárda épp egy olyan periódusban tudott egyenlíteni, amikor kevésbé volt benne a játékában a gól. Az utolsó húsz percre fáradni látszottak a vendégek, egyre inkább tördelték a játékot szabálytalanságokkal. Ennek ellenére közel jártak ahhoz, hogy elvigyék a három pontot Paksról, mert a csereként beállt Zlicic a kapufát találta el, Navratil ziccerét pedig Nagy védte bravúrral, de végül maradt az igazságos döntetlen.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!