Labdarúgó NB I - Az Újpest öngóllal nyert Felcsúton

Sport, 2019.02.16

A vendég Újpest Bokros öngóljával legyőzte a Puskás Akadémiát szombaton, a Pancho Arénában, a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában.



OTP Bank Liga, 21. forduló: Puskás Akadémia FC - Újpest FC 0-1 (0-0) ---------------------------------------- Felcsút, 1412 néző, v.: Bognár T.

gólszerző: Bokros (51. - öngól)

sárga lap: Tamás N. (5.), Bokros (32.), illetve Ristevski (67.)


Puskás:

-------
Hegedüs L. - Szolnoki, Hegedűs J., Hadzsijev, Bokros - Balogh B., Urblík, Tamás N. (Sós 59.) - Nagy Zs. (Kiss T. 73.), Knezevic (Arabuli 64.) - Radó


Újpest:

-------
Pajovics - Pauljevic, Litauszki, Ristevski, Burekovic - Onovo, Sankovic, Rácz B. (Balázs B. 78.), Nagy D. (Zsótér 83.), Beridze (Simon K. 78.) - Nwobodo


Nagy iramban, ám rendkívül sok hibával kezdtek a csapatok. Húsz perc elteltével alábbhagyott a lendület, a Puskás Akadémia és az Újpest nem tudott gólhelyzetet kialakítani a másik kapuja előtt, így nem volt meglepő, hogy gól nélküli döntetlennel vonultak szünetre.

A második félidő elején felpörögtek az események. Egy kósza újpesti előreívelést Bokros Szilárd átfejelt a labdára kimozduló Hegedüs Lajos felett, így öngóllal szerzett vezetést az Újpest. Szinte a középkezdés után egyenlíthetett volna a Puskás Akadémia, de a ziccerbe kerülő Josip Knezevic lövésébe bele tudott kapni Filip Pajovic, Kire Ristevski pedig kivágta a labdát a gólvonalról. A folytatásban is inkább a hazaiak próbálkoztak, de a vendégvédelem jól zárt, a szórványos újpesti kontratámadásokban pedig több veszély volt.

Az Újpest három döntetlent követően nyert újra a bajnokságban, és a szezonban másodszor győzte le a Puskás Akadémiát.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!