Labdarúgó NB I - Az utolsó pillanatban szerzett góllal játszott döntetlent a ZTE Fehérváron

Sport, 2022.10.07

A vendég Zalaegerszeg az utolsó másodpercekben szerzett góllal játszott 1-1-es döntetlent a MOL Fehérvár FC otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.



OTP Bank Liga, 10. forduló: MOL Fehérvár FC - Zalaegerszegi TE FC 1-1 (1-0) ----------------------------------------------- Székesfehérvár, 2474 néző, v.: Csonka

gólszerzők: Kodro (45+1.), illetve Ikoba (95.)

sárga lap: Hangya (75.), Pokorny (94.), illetve Csóka (20.), Manzinga (35.), Mocsi (74.)


Fehérvár:

--------
Kovács D. - Fiola, Larsen, Stopira, Hangya - Rúben Pinto, Makarenko (Pokorny, 84.) - Nego, Dárdai P. (Schön, 77.), Kastrati II (Zivzivadze, 59.) - Kodro (Bese, 77.)


Zalaegerszeg:

------------
Demjén - Lesjak, Mocsi, Kálnoki Kis (Klausz, 86.), Csóka (Szendrei N., a szünetben) - Sankovic, Bedi (Mim, 67.), Gergényi - Szalay Sz. (Meshack, a szünetben), Ikoba, Manzinga (Diego Carioca, a szünetben)


Kiegyenlített játékot követően két kihagyott fehérvári lehetőséggel zárult az első negyedóra, erre válaszul a Zalaegerszeg is elpuskázott egyet a másik oldalon. Tovább folytatódott a sorminta, a házigazda elrontott ziccerét Kenan Kodro vállalta magára, hogy aztán az utolsó pillanatokban megszerezze a vezetést a hazaiaknak.

A szünetben hármat cseréltek a zalaiak és átvették a játék irányítását, mégis inkább a Fehérvár volt veszélyesebb az ellentámadásai végén. A hajrához közeledve fokozta a nyomást a ZTE, ám a hazai védelem magabiztosan hatástalanította minden próbálkozását. Egészen a hosszabbítás ötödik percéig, amikor az előrehúzódó kapus, Demjén Patrik fejesét kollégája Eduvie Ikoba elé ütötte, aki egy lépésről a hálóba talált.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!