Labdarúgó NB I - Döntetlen a szombathelyi kiesési rangadón

Sport, 2018.12.01

A sereghajtó Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a vendég Diósgyőri VTK csapatával a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján.

A szintén bennmaradásért küzdő miskolci együttes három találkozó óta veretlen az NB I-ben.


OTP Bank Liga, 16. forduló:
Szombathelyi Haladás-Diósgyőri VTK 1-1 (0-0)
--------------------------------------------
Szombathely, 2214 néző, v.: Andó-Szabó

gólszerző: Habovda (70.), illetve Hasani (64.)

sárga lap: Dausvili (2.), Priskin (48.), illetve Karan (34.), Szabó B. (59.), Tajti (83.)


Szombathelyi Haladás:

---------------------
Rózsa - Habovda, Benes, Tamás L., Bosnjak - Jagodics - Mészáros, Dausvili (Rácz, 67.), Németh Má. (Gaál, 63.), Ofosu (Bamgboye, 86.) - Priskin


Diósgyőri VTK:

--------------
Bukrán - Brkovic, Karan, Tamás M. - Sesztakov, Szabó B. (Bárdos, 87.), Márkvárt, Tajti, Juhar - Hasani (Bacsa, 78.), Mihajlovic (Vernes, 60.)


Kiegyenlített küzdelmet hozott az első félidő. Az idő múlásával a Diósgyőr vált aktívabbá, de fölénye meddőnek bizonyult, egyik kapusnak sem kellett bravúrt bemutatnia, a hazaiakat viszont a kapufa mentette meg a góltól egy ízben.

A folytatásban sem változott a játék képe, a DVTK próbálkozott, de komoly veszélyt nem jelentett a hazaiak kapujára, mígnem Hasani lövése utat talált a hálóba. A gól után is a vendégek támadtak, mégis a Haladásnak sikerült teljesen váratlanul egyenlítenie egy pontrúgást követően. A hajrában ismét kiegyenlítetté vált a játék, a meccslabdát a Haladás hagyta ki, így végül igazságosnak mondható pontosztozkodással zárult a találkozó.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!