Labdarúgó NB I - Döntetlen Debrecenben

Sport, 2020.02.05

A Debrecen 1-1-et játszott hazai pályán a MOL Fehérvárral szerdán a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.      



OTP Bank Liga, 19. forduló: Debreceni VSC-MOL Fehérvár FC 1-1 (0-1)
--------------------------------------- Debrecen, 1720 néző, v: Bogár gólszerzők: Bódi (81., tizenegyesből), illetve Hodzic (27.) sárga lap: Pávkovics (39.), Bódi (48.), illetve Bambgoye (69.), Vinícius (71.), Stopira (80.), Petrjak (90.)

DVSC:

----- Kosicky - Habovda, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi - Csősz (Kundrák, 77.), Kusnyír - Bódi, Szécsi, Varga K. (Milunovic, 60.) - Adeniji (Garba, 68.)

MOL Fehérvár FC:

---------------- Kovácsik - Fiola, Musliu, Vinícius, Stopira - Pátkai, Elek (Futács, 83.) - Bambgoye (Huori, 78.), Kovács I., Petrjak - Hodzic
Kiegyenlített első húsz perc után a vendégcsapat szerezte meg a vezetést. A Debrecen a folytatásban átvette a játék irányítását, de támadásaiban nem volt gólveszély. A hazaiak lendületesen kezdték a második félidőt, s az első negyedóra végén egyenlíthettek is volna, Bódi közeli fejesét azonban Kovácsik bravúrral védte. Válaszul a Fehérvár is nagyobb sebességre kapcsolt, és több veszélyes támadást vezetett. A mérkőzés hajrájában a DVSC büntetőből egyenlített, és így legalább egy pontot otthon tartott.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!