Labdarúgó NB I - Döntetlen Pakson

Sport, 2021.04.17

A negyedik Paks 1-1-es döntetlent játszott a bennmaradásért küzdő vendég Zalaegerszeggel a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának utolsó szombati találkozóján.

A hazaiak ezzel az egy ponttal is megőrizték a helyüket a tabellán, míg a ZTE kettőről három pontra növelte előnyét a már kieső, 11. helyen álló Budafokkal szemben.


OTP Bank Liga, 29. forduló:
Paksi FC-ZTE FC 1-1 (0-1)
-------------------------
Paks, zárt kapuk mögött, v.: Vad II.

gólszerzők: Böde (50.), illetve Kálnoki-Kis (18.)

sárga lap: Bertus (41.), Böde (67.), Ádám (68.), illetve Futács (76.), Gergényi (91.)


Paksi FC:

---------
Hegedüs - Lenzsér, Böde (Lorentz, 70.), Tamás, Szabó J. - Balogh B. (Szakály D., 81.) - Kulcsár (Ádám, a szünetben), Bertus (Nagy R., a szünetben), Bognár, Sajbán - Hahn (Papp K., 70.)


ZTE FC:

-------
Demjén - Szépe (Tajti, 75.), Kálnoki-Kis, Bobál D., Bedi - Favorov, Sankovic - Babati (Vass P., 71.), Zimonyi (Futács, 75.), Gergényi - Koszta


Bármire is készült előzetesen a két csapat, egy korai gól felülírta az előzetes elképzeléseket: alig több mint negyedóra után ugyanis egy kissé szerencsés találattal előnybe került a Zalaegerszeg. A vendégek támadásban maradtak, a 30. perc után viszont leült a mérkőzés, keveset voltak veszélyben a kapuk.

Fordulás után a kettős cserével felfrissített Paks öt perc játékot követően egyenlíteni tudott, és aktív is maradt, labdabirtoklásban és támadásvezetésben egyértelműen ellenfele fölé nőtt. A tolnaiak fölénye egészen a lefújásig kitartott, helyzetük is akadt bőven, de újabb gólt már nem sikerült szerezniük, így meg kellett elégedniük a döntetlenért járó egy ponttal.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!