Labdarúgó NB I - Egy pontot szerzett a Puskás Akadémia Diósgyőrben

Sport, 2019.10.05

A Puskás Akadémia a 91. percben szerzett góllal játszott 1-1-es döntetlent a sereghajtó Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Ligában szombaton.

A felcsúti együttes ezzel immár öt bajnoki óta veretlen, a DVTK-nak pedig ez az idénybeli első döntetlenje.


OTP Bank Liga, 8. forduló:
Diósgyőri VTK-Puskás Akadémia 1-1 (0-0)
--------------------------------------
Diósgyőr, 2302 néző, v: Erdős

gólszerző: Sesztakov (76.), illetve Meissner (91.)

sárga lap: Meissner (48.), Szolnoki (55.)


DVTK:

------
Danilovic - Polgár, Brkovic, Karan, Tamás - Prosser, Márkvárt - Korbély (Sesztakov, 68.), Iszlai, Rui Pedro (Bacsa, 88.) - Ivanovski (Hasani, 72.)


Puskás Akadémia:

--------------------
Hegedűs - Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Nagy - Urblík (Vlasko, 73.), Van Nieff - Gyurcsó, Kzenevic (Mebrahtu, 78.), Sós (Kiss, 68.) - Vanecek


Az első félidő javarészt eseménytelenül, már-már unalmasan telt, igaz, az első 20 perc után egy rövid időre beszorult a saját kapuja elé a hazai együttes, de a vendégek igazán nagy gólhelyzetbe nem tudtak kerülni.

A második félidő első harmadában nem változott a játék képe, ugyanakkor úgy tűnt, a Puskás Akadémia irányítja a meccset, a DVTK leginkább az ellentámadásokban bízhatott. Az utolsó negyedórához érve a hazaiak az egyik kósza támadásukból be tudták venni az ellenfél kapuját, a vendégeknek pedig nagy erőket kellett mozgósítaniuk az egyenlítésért. Végül a ráadásban sikerrel jártak, és a 91. percben szerzett - lesgyanús - góljukkal egy pontot el tudtak vinni Diósgyőrből.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!