Labdarúgó NB I - Először veszített pontokat az Újpest Mezőkövesden

Sport, 2018.12.01

A Mezőkövesd hazai pályán gól nélküli döntetlent ért el az Újpest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján.

Az Újpest korábban mind az öt, Mezőkövesden játszott élvonalbeli bajnokiját megnyerte, így először veszített pontokat a borsodi városban.


OTP Bank Liga, 16. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-Újpest FC 0-0
---------------------------------
Mezőkövesd, 1256 néző, vezeti: Berke

sárga lap: Drazic, illetve Beridze (52.), Ristevski (62.)


Mezőkövesd:

-----------
Szappanos - Farkas D., Pillár, Szalai A., Silye - Cseri (Mevoungou 81.), Meszhi, Vadnai - Vajda (Szakály D. 92.), Molnár G., Drazic


Újpest:

-------
Pajovic - Pauljevic, Litauszki, Ristevski, Burekovic - Sankovic, Onowo - Nwbodo (Nagy D. 66.), Zsótér (Lukács 62.), Beridze (Diallo 91.) - Novothny


A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést, szinte azonnal vezetéshez juthattak volna, ám kihagyták helyzetüket. A folytatásban kiegyenlített játék folyt a pályán, a félidő közepén viszont egyértelműen a vendégek játszottak veszélyesebben. Gól azonban nem született sem ekkor, sem a folytatásban.

A második játékrész lényegesen több eseményt tartogatott az elsőnél, számos gólszerzési lehetőség adódott mindkét kapu előtt. A legnagyobbat az 59. percben a Mezőkövesd hagyta ki, amikor Molnár büntetőt hibázott. A helyzetek ellenére végül egyetlen gól sem született, így a feleknek be kellett érniük egy-egy ponttal.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!