Labdarúgó NB I - Felcsúti döntetlennel zárt a bajnok FTC

Sport, 2019.05.19

A bajnok Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában vasárnap, a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában.



OTP Bank Liga, 33. (utolsó) forduló: Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 1-1 (0-0) ---------------------------------------------- Felcsút, 3865 néző, v.: Pintér Cs.

gólszerzők: Nagy Zs. (52.), illetve Lanzafame (60.)

sárga lap: Heris (30.), Szolnoki (69.), Tamás N. (91.), illetve Tokmac (9.), Szignyevics (15.), Heister (71.)


Puskás Akadémia:

-----
Hegedüs L. - Heris, Spandler, Hadzsiev, Nagy Zs. - Szolnoki, Mioc - Sós (Radó, 86.), Vega (Kiss T., 83.), Szakály P. (Tamás N., 66.) - Knezevic


FTC:

---
Holczer (Varga Á., 85.) - Botka, Frimpong, Leandro, Heister - Csonka, Gorriarán - Isael (Haratin, 73.), Lanzafame, Tokmac - Szignyevics (Böde, 61.)


Lendületesen kezdett a bajnok Ferencváros, többször beszorítva a hazaiakat a kapujuk elé. A második negyedóra elején kijött a szorításból a Puskás Akadémia és Sós Bence ziccerénél közel járt a vezetés megszerzéséhez. A zöld-fehérek tovább támadtak és csak Nyikolaj Szignyevicsen múlt, hogy nem lőttek gólt, a fehérorosz támadó egy beadás után néhány méterről a hazai kapusba lőtt.

A fordulást követően megszerezte a vezetést a felcsúti csapat, egy előreívelést követően Nagy Zsolt lőtt a kapuba. A Ferencváros nem sokkal később Davide Lanzafame góljával egyenlített: Hegedüs Lajos lábbal hárította a büntetőt, ám a kipattanót az olasz csatár az üres kapuba passzolta. A folytatásban mindkét együttes küzdött a győzelemért, de újabb gól már nem esett, így maradt az igazságos döntetlen.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!