Labdarúgó NB I - Felcsúti vereségével sereghajtó maradt a Kaposvár

Sport, 2019.09.14

A Kaposvári Rákóczi 2-0-ra kikapott szombaton a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójában, így sereghajtó maradt.



OTP Bank Liga, 6. forduló:
Puskás Akadémia FC-Kaposvári Rákóczi FC 2-0 (0-0)
-------------------------------------------------
Felcsút, Pancho Aréna, 1022 néző, v.: farkas

gólszerző: Vanacek (47., 49.)

sárga lap: Szolnoki (6.), illetve Vachtler (45.), Fodor (73.), Nagy T. (89.)


Puskás Akadémia FC:

-------------------
Hegedüs L. - Szolnoki (Spandler, a szünetben), Meissner, Hadzsijev, Nagy Zs. - Urblík, Van Nieff - Sós, Knezevic (Vlasko, 82.), Gyurcsó (Kiss T., 74.) - Vanecek


Kaposvári Rákóczi FC:

---------------------
Pogacsics - Vachtler, Hegedűs D., Nagy T., Fodor M. - Szakály A., Nagy J. (Nagy K., 55.) - Nagy R. (Poplatnik, 51.), Beliczky, Csiki (Borbély, 79.) - Ádám


A mérkőzés elején valamelyest a Kaposvár volt aktívabb, komoly lehetőség azonban egyik kapu előtt sem alakult ki. Idővel a felcsútiak kerültek meddő mezőnyfölénybe, de nem tudták átjátszani a vendégek védelmét, így az első bravúrra közel fél órát kellett várni, akkor a kaposvári hálóőr egy megpattanó labdát hárított.

A folytatás nagy vendég helyzettel, majd rögtön utána válaszként Vanecek duplájával kezdődött. Hátrányban nagyobb sebességi fokozatba kapcsolat az újonc, azonban nem sikerült szépítenie, az idő múlásával pedig alább hagyott a lendülete, így a hazaiak könnyedén őrizték meg előnyüket.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!