Labdarúgó NB I - Felcsúti vereséggel mutatkozott be az MTK új vezetőedzője

Sport, 2019.03.16

Vereséggel mutatkozott be az MTK Budapest kispadján a héten kinevezett Lucsánszky Tamás, miután csapata a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában 3-2-re kikapott a Puskás Akadémia otthonában. A hazaiak győztes gólját a 91. percben a 18 éves Tamás Nándor szerezte.



OTP Bank Liga, 25. forduló:
Puskás Akadémia-MTK Budapest 3-2 (1-2)
--------------------------------------
Felcsút, Pancho Aréna, 1121 néző, v.: Vad II.

gólszerzők: Varga J. (4.), Nagy Zs. (48.), Tamás N. (91.), illetve Szelin (28.), Torghelle (35.)

sárga lap: Szolnoki (92.), illetve Torghelle (42.)


Puskás Akadémia:

----------------
Hegedűs - Szolnoki, Poór, Hadzsijev, Nagy Zs. - Varga J. (Urblík, 87.), Mioc - Kiss T., Knezevic (Heris, 83.), Sós (Tamás N., 79.) - Radó


MTK Budapest:

-------------
Kicsak - Katona, Balogh B., Gengeliczki, Szelin (Banahene, 73.) - Vass Á. - Gera D., Bognár, Vass P. (Diallo, 86.), Lencse (Kanta J., 59.) - Torghelle


Gyorsan vezetést szerzett a Puskás Akadémia, a vendégek azonban egy szöglet után Jevgen Szelin első bajnoki góljával egyenlítettek. Az MTK futballozott ezt követően mezőnyfölényben, s a veterán Torghelle Sándor révén tíz perccel a szünet előtt fordított.

A második félidő elején egy rendkívül furcsa, hazai szempontból szerencsés góllal folytatódott a játék: bal oldali szöglet után Nagy Zsoltról pattant a kapu felé a labda, Artyom Kicsak, a vendégek hálóőre pedig beügyetlenkedte azt. A 79. percben egy gyönyörű összjáték végén Josip Knezevic került ziccerbe, de mellé lőtt.

A hajrában a Puskás Akadémia játszott inkább győzelemre, ennek pedig a 91. percben meglett a gyümölcse: a csereként pályára lépő 18 esztendős Tamás Nándor a kapufáról kipattanót labdát vágta a hálóba.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!