Labdarúgó NB I - Felcsúton nyert a Zalaegerszeg

Sport, 2019.12.14

Az újonc ZTE 1-0-ra nyert a mérkőzés nagy részében emberhátrányban játszó Puskás Akadémia otthonában szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában.



OTP Bank Liga, 16. forduló: Puskás Akadémia FC - Zalaegerszegi TE FC 0-1 (0-0) -------------------------------------------------- Pancho Aréna, 1018 néző, v.: Iványi

gólszerző: Bobál G. (57.)

sárga lap: Knezevic (62.), Vanecek (74.), Henty (75.), illetve Lesjak (24.), Kocsis G. (75.), Ikoba (82.), Holodjuk (93.)

piros lap: Hadzsiev (14.)


PAFC:

----
Hegedüs L. - Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Spandler - van Nieff, Radics (Sós 68.) - Gyurcsó, Knezevic, Henty - Vanecek


ZTE:

---
Demjén - Bolla, Bobál D., Lesjak, Bedi - Radó (Holodjuk 78.), Kiss M., Kocsis G., Stieber (Szépe 89.) - Bobál G., Ikoba (Grumic 85.)


Mindkét együttes támadólag lépett fel a mérkőzés elején. Az első negyedóra végén a hazaiak emberhátrányba kerültek, miután Kamen Hadzsiev utolsó emberként buktatta a kilépő Eduvie Ikobát. A folytatásban is kiegyenlített volt a meccs és meglepetésre a megfogyatkozott Puskás Akadémiának voltak nagyobb helyzetei.

A második félidő két elrontott ZTE-helyzettel indult, a harmadikat pedig már kihasználták a vendégek: formás akció végén Bobál Gergely lőtt gólt. A tíz emberrel játszó Puskás Akadémia mindent egy lapra tett fel a pontszerzés érdekében, de a legnagyobb lehetőségeket is kihagyta, így a zalaiak egygólos győzelmet arattak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!