Labdarúgó NB I - Fölényes debreceni győzelem a keleti rangadón

Sport, 2020.06.21

A kiesés elől menekülő Debrecen 4-0-ra győzött hazai pályán a Diósgyőr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.

A sikerrel Kondás Elemér utolsó előtti helyen álló csapata két pontra megközelítette a Paksot és az Újpestet.

OTP Bank Liga, 31. forduló: Debreceni VSC-Diósgyőri VTK 4-0 (3-0)
------------------------------------- Debrecen, 4650 néző, v: Bognár
gólszerző: Szécsi (8., 13.), Szatmári (44.), Tőzsér (71. - 11-esből
sárga lap: Szatmári (61.), Kundrák (66.), Barna (90.), illetve Kiss T. (65.)


Debrecen:

----- Kosicky - Kinyik, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi - Kusnyír (Szabó B., 87.), Kundrák (Bényei, 75.) - Varga K. (Barna, 86.), Tőzsér, Szécsi (Bereczki, 75.) - Adeniji (Trujic, 64.)
Diósgyőr:

--------- Danilovic - Sesztakov, Polgár, Brkovic, Memolla (Vági, 46.) - Markvárt (Egerszegi, 46.), Iszlai - Hasani (Makrai, 75.), Rui Pedro (Molnár G., 55.), Kiss T. - Tabakovic (Ivanovski, 56.)


Nagy elánnal kezdett a Debrecen, és akár már a negyedik percben megszerezhette volna a vezetést, de Adeniji lövésénél a kapufa még mentett. A jól játszó hazaiak egymás után vezették a veszélyes támadásokat, és Szécsi duplájával az első negyedóra végére kétgólos előnyre tettek szert. A folytatásban is a DVSC irányította a játékot, és a szünet előtt újabb gólt lőtt.

A második félidőben a hazaiak nem erőltették különösebben a támadásokat, átadták a területet a vendégeknek. A Diósgyőr veszélyesebben játszott, de csak elvétve tudott helyzeteket teremteni a Loki kapuja előtt. A piros-fehérek büntetőből állították be a végeredményt, és győzelmükkel versenyben maradtak a bennmaradásért folytatott küzdelemben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!