Labdarúgó NB I - Kétgólos hátrányból mentett pontot a Debrecen

Sport, 2022.10.29

A Debrecen kétgólos hátrányból felállva 2-2-es döntetlent ért el a Kecskemét vendégeként szombaton a labdarúgó OTP 13. fordulójában.

A kecskemétiek a győzelmet nem tudták megszerezni, de így is hét meccsesre növelték veretlenségi sorozatukat, amely során négy siker mellett ez volt a harmadik döntetlenjük.


OTP Bank Liga, 13. forduló:
Kecskeméti TE-Debreceni VSC 2-2 (1-0)
-------------------------------------
Kecskemét, v.: Görög

gólszerzők: Nagy K. (12.), Banó-Szabó (48.), illetve Szécsi (56.), Varga J. (87.)

sárga lap: Rjasko (52.), illetve Bódi (2.), Neofitidisz (6.), Legator (25.)


Kecskemét:

----------
Varga B. - Szalai, Belényesi (Rjasko 36.), Szabó A. - Nagy K., Banó-Szabó (Sági 68.), Vágó, Szuhodovszki, Zeke - Tóth, Katona (Szabó L. 58.)


Debrecen:

---------
Gróf - Kusnyír, Dreskovic, Lagator, Ferenczi - Varga J., Neofitidisz (Manrique 62.) - Bódi (Sós 72.), Babunski (Bárány 80.), Dzsudzsák - Szécsi (Kiziridisz 72.)


A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést és egy szép góllal korán vezetéshez jutottak. A folytatásban mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de a szünetig nem változott az állás.

A fordulást követően szinte azonnal növelte előnyét a házigazda és eldőlni látszott a mérkőzés, ám a vendégek fokozni tudták a tempót és alig tíz perc után szépítettek, majd komoly nyomás alatt tartották a hazai kaput. A Dzsudzsák Balázs vezette vendégek több nagy lehetőséget is kidolgoztak, de a hajráig nem tudták ledolgozni hátrányukat. A 87. percben aztán sikerült bevenni a kecskeméti kaput, majd a ráadásban a fordításhoz is közel állt a DVSC, de Varga Bence bravúros védésének köszönhetően egy pontot otthon tartott a KTE, amely pontszámban beérte az éllovas Ferencvárost, igaz, a címvédő három mérkőzéssel kevesebbet játszott nála.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!