Labdarúgó NB I - Kisvárdán is nyert a címvédő FTC

Sport, 2020.02.01

A címvédő Ferencváros 2-1-re nyert szombaton a Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában, ezzel megszilárdította első helyét a tabellán.

A fővárosi zöld-fehér együttes így már 15 bajnoki mérkőzés óta veretlen, míg a várdaiaknak ez volt sorozatban a negyedik vereségük az NB I-ben.

OTP Bank Liga, 18. forduló:
Kisvárda Master Good-Ferencváros 1-2 (1-1)
------------------------------------------
Kisvárda, 3308 néző, v: Erdős

gólszerzők: Obradovic (39.), illetve Boli (28.), Isael (85., tizenegyesből)

sárga lap: Hej (26.), Melnyik (68.), Lucas (78.), illetve Lovrencsics (85.)


Kisvárda:

----------
Dombó - Melnyik, Beriosz, Rubus, Hej - Lucas, Karaszjuk (Viana, a szünetben) - Obradovic (Sassá, 61.), Cukalasz, Bumba - Grozav (Gosztonyi, 85.)


Ferencváros:

------------
Dibusz - Lovrencsis, Blazic, Otigba, Civic (Heister, 83.) - Sigér (Somalia, 61.), Haratin - Zubkov, Tokmac (Varga, 78.), Isael - Boli


Az első félidőben jelentős mezőnyfölényben futballozott a vendégcsapat, amely azonban a vezető gól megszerzése után kissé belekényelmesedett a meccsbe, s ezt a hazaiak valamivel több mint tíz perc elteltével kihasználták, és egyenlítettek. A statisztika azonban így is a Ferencváros dominanciáját mutatta, a fővárosiak ötször lőttek kapura az első 45 percben, míg a várdaiaknak egyetlen kapura lövésük volt, igaz, abból gól lett.

A fordulás után valamivel kiegyenlítettebbé vált a játék, a két edző cserékkel is igyekezett frissíteni csapatát, de ahogy telt az idő, úgy vált egyre nyilvánvalóbbá, hogy a hazaiak a döntetlennel is megelégednének. A hajrában azonban a csereként beállt Varga Roland tizenegyest harcolt ki az FTC-nek, a büntetőt pedig Isael értékesítette, így a címvédő három ponttal távozott Kisvárdáról.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!