Labdarúgó NB I - Kisvárdán nyert a Mezőkövesd

Sport, 2018.10.20

A Mezőkövesd hátrányból fordítva 2-1-re győzött az újonc Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 11. fordulójában.

A vendégek - három döntetlen és egy kudarc után - ebben az idényben először gyűjtötték be a három pontot idegenben, egyúttal három forduló óta veretlenek, a Kisvárda viszont sorozatban harmadszor maradt alul.


OTP Bank Liga, 11. forduló:
Kisvárda Master Good-Mezőkövesd Zsóry FC 1-2 (1-0)
--------------------------------------------------
Kisvárda, 1910 néző, v.: Iványi

gólszerzők: Vári (13.), illetve Molnár G. (66., 79.)

sárga lap: Anderson Pico (16.), Lucas (42.), illetve Mevongou (56.), Farkas (73.)


Kisvárda Master Good:

---------------------
Felipe - Melnyik, Ene, Vári, Anderson Pico - Izing, Lucas, Protic - Karaszjuk, Horváth Z., Ilic


Mezőkövesd Zsóry FC:

--------------------
Dombó - Farkas D., Pillár, Szalai A., Vadnai - Szeles, Mevongou - Cseri (Meszhi, 86.), Molnár G. (Silye, 87.), Vajda S. - Drazic (Koszta, 63.)


A Mezőkövesd lépett fel támadólag az első percekben, szűk negyedóra elteltével mégis az újonc Kisvárda szerzett vezetést egy szögletet követően. A bekapott gól után a vendégek még inkább fokozták a nyomást, de hiába adódtak egyre nagyobb lehetőségek előttük, a befejezések rendre pontatlanok voltak, így a hazaiak vonulhattak előnnyel az öltözőbe.

A folytatásban is a Mezőkövesd volt aktívabb, és erőfeszítéseit ekkor már siker koronázta: Molnár előbb egy kiugratást váltott gólra, majd Protic hatalmas hibáját kihasználva ismét betalált. Mivel a hátralévő időben a vendégek stabilan védekeztek, Felipe sorozatos bravúrjai ellenére pont nélkül maradtak a hazaiak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!