Labdarúgó NB I - Kisvárdán szakadt meg a Honvéd nagy sorozata

Sport, 2019.11.30

A Budapest Honvéd hét veretlen bajnoki után szombaton 2-0-ra kikapott a Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában.

A fővárosi együttes ötmeccses győzelmi sorozattal érkezett Kisvárdára, ahol első vereségét szenvedte el szeptember 14. óta.


OTP Bank Liga, 14. forduló:
Kisvárda-Budapest Honvéd 2-0 (1-0)
-----------------------------------
Kisvárda, 2430 néző, v.: Farkas

gólszerzők: Gosztonyi (14.), Grozav (81.)

sárga lap: Lucas (29.), Seco (73.), illetve Kesztyűs (40.), Gazdag (73.), Banó-Szabó (93.), Aliji (93.)


Kisvárda:

---------
Felipe - Hej, Kravcsenko, Rubus, Protic - Karaszjuk, Lucas, Gosztonyi (Seco 63.) - Cukalasz, Kovácsréti (Sassá 59.) - Grozav


Honvéd:

-------
Tujvel - Batik, Kamber, Lovric - Kesztyűs, Vadócz (Banó-Szabó 68.), Nagy G., Gazdag (Ngog 75.), Aliji - Ben-Hatira (Moutari 59.), Lanzafame


A vendégek kezdték aktívabban a mérkőzést, ám csak szögletekig jutottak, majd még negyedóra sem telt el, amikor Gosztonyi a hazaiakat juttatta vezetéshez. A folytatásban a szabolcsi gárda biztosan őrizte vezetését, így előnnyel mehetett a szünetre.

A második félidőben a Honvéd birtokolta többet a labdát, ám támadásaiban kevés volt az átütőerő, viszont annál több a hiba, így egyetlen alkalomtól eltekintve igazán nagy helyzetet sem tudott kialakítani. A kiválóan védekező Kisvárda a hajrára egy gyorsan végigvitt kontrából kettőre növelte az előnyét, amivel eldöntötte a meccset.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!