Labdarúgó NB I - Kiütéses Fradi-győzelem Debrecenben

Sport, 2019.11.10

A címvédő Ferencváros kiütéses, 6-1-es győzelmet aratott Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának zárómérkőzésén vasárnap.

Az FTC így pontszámban beérte az éllovas MOL Fehérvárt, rosszabb gólaránya miatt viszont mögötte maradt, viszont egy meccsel kevesebbet játszott.

  • OTP Bank Liga, 12. forduló:
Debreceni VSC-Ferencváros 1-6 (0-2)
Debrecen, 8136 néző, v: Farkas Á. gólszerző: Kundrák (50.), illetve Varga R. (11.), Tokmac (36., 87.), Isael (61.), Bőle (76.), Varga R. (79.) sárga lap: Kinyik (43.), Csősz (71.), illetve Civic (46.)

DVSC:

----- Nagy S. (Kosicky, 58.) - Kinyik, Szatmári (Garba, 72.), Pávkovics, Ferenczi - Kusnyír, Csősz, Haris, Szécsi (Kundrák, 46.)- Trujic, Adeniji
Ferencváros:

------------ Gróf - Lovrencsics, Blazic, Frimpong, Civic (Csontos, 85.)- Haratyin, Ihnatyenko - Zubkov (Bőle, 72.), Tokmac, Varga R. - Isael (Boli, 80.)
Az első percekben a vendégek irányították a játékot, és hamar megszerezték a vezetést. A bekapott gól feltüzelte a hazaiakat, akik negyedóra alatt három komoly lehetőséget is kialakítottak, mindháromszor Grófnak kellett nagyot védenie. A hazaiak így nem tudtak egyenlíteni, a zöld-fehérek pedig a félidőben hajrájában növelni tudták előnyüket.

Szünet után a csereként beállt Kundrák találatával hamar szépített a DVSC, de a Ferencváros öt perccel később Isael fejesgóljával visszaállította a kétgólos különbséget. Ez megtörte a háizgazdákat, az utolsó húsz percre teljesen szétestek, az FTC pedig újabb három góllal büntetett és ilyen arányban is megérdemelt győzelmet aratott.

(FOTÓ)
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!