Labdarúgó NB I - Mezőkövesdi vereségével kiesett a Haladás

Sport, 2019.05.11

A sereghajtó Szombathelyi Haladás kiesett az élvonalból, mivel szombaton 1-0-ra kikapott a Mezőkövesd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában.

Labdarúgó NB I - Mezőkövesd Zsóry FC-Szombathelyi Haladás A Haladás legutóbb 2002-ben búcsúzott az első osztálytól, 2008 óta volt tagja az NB I-nek.


OTP Bank Liga, 32. forduló programja:
Mezőkövesd Zsóry FC-Szombathelyi Haladás 1-0 (0-0)
--------------------------------------------------
Mezőkövesd, 1500 néző, v.: Solymosi

gólszerző: Moutari (65.)

sárga lap: Jagodics (69.)


Mezőkövesd Zsóry FC:

--------------------
Szappanos - Farkas, Pillár, Katanec, Eperjesi - Szeles, Bertus (Iszlai, 59.) - Cseri (Szalai A., 84.), Pekár, Vajda (Moutari, a szünetben) - Drazic


Szombathelyi Haladás:

---------------------
Király (Rózsa, 20.) - Habovda, Jagodics, Tamás, Mohl - Dausvili - Németh Má. (Gaál, 53.), Golodjuk (Ofosu, 72.), Rui Pedro, Ivanov - Funsho


A szombathelyiek abban a tudatban léptek pályára, hogy a hátralevő két fordulóban mindenképpen hat pontot kell szerezniük ahhoz, hogy legyen még esélyük a bennmaradásra. Ennek ellenére sem ők, sem a hazaiak nem vállaltak túl sok kockázatot az első félidőben, így a kapuk nem forogtak veszélyben.

A fordulást követően sem nagyon változott a játék képe, majd húsz perc elteltével egy megpattanó beadásnak és a csereként beálló Moutari jó helyzetkihasználásnak köszönhetően előnybe került a Mezőkövesd.

Hátrányban a Haladás nagy erőket mozgósított, de helyzeteit nem tudta értékesíteni, míg a Mezőkövesd hiába vezetett gyors kontrákat, nem szerzett újabb gólt.
(MTI)

Galériánk

Labdarúgó NB I - Mezőkövesd Zsóry FC-Szombathelyi Haladás Labdarúgó NB I - Mezőkövesd Zsóry FC-Szombathelyi Haladás Labdarúgó NB I - Mezőkövesd Zsóry FC-Szombathelyi Haladás Labdarúgó NB I - Mezőkövesd Zsóry FC-Szombathelyi Haladás Labdarúgó NB I - Mezőkövesd Zsóry FC-Szombathelyi Haladás Labdarúgó NB I - Mezőkövesd Zsóry FC-Szombathelyi Haladás
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!