Labdarúgó NB I - Minimális különbséggel verte a sereghajtót a címvédő

Sport, 2021.03.03

A listavezető Ferencváros hazai pályán 1-0-ra győzött a sereghajtó Diósgyőr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának kedd esti mérkőzésén.

Labdarúgó NB I - Ferencváros-Diósgyőr A zöld-fehérek így visszaállították a 15 pontos különbséget a második helyezett Puskás Akadémiával szemben, a DVTK pedig öt pontra van a 10., már bennmaradást jelentő helyen álló Budafoktól, amely szerdán lép pályára.


OTP Bank Liga, 24. forduló:
Ferencvárosi TC-Diósgyőri VTK 1-0 (0-0)
---------------------------------------
Groupama Aréna, zárt kapuk mögött, v.: Berke

gólszerző: Boli (77.)

sárga lap: Milovic (59.), Márkvárt (68.), Hegedűs (90.), illetve Laidouni (84.)


FTC:

---
Dibusz - Botka (Wingo, 7.), Blazic, Mmaee (Dvali, 67.), Heister (Civic, a szünetben) - Haratin, Laidouni - Zubkov, Tokmac (Hariasvili, 67.), Uzuni (Sigér, 84.) - Boli


DVTK:

-----
Malenica - Grgic, Milovic, Hegedűs, Pikk - Márkvárt, Zivulic (Roshi, 79.), Max (Suljic, 82.) - Drazic, Grozav, Ivanovski


A címvédő listavezető kezdte jobban a találkozót, de néhány ígéretes támadás után visszavett a tempóból. A folytatásban kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, elsősorban mindkét együttes a védekezésben jeleskedett, így szinte helyzet sem alakult ki a kapuk előtt.

A második félidő első felében a sok hiba miatt felépített támadást alig-alig lehetett látni. A játékrész derekán mindkét csapat közel került a gólhoz, a helyzetek azonban kimaradtak. Az utolsó negyedórára megélénkült a tempó, előbb a diósgyőri Márkvárt hagyott ki nagy helyzetet, majd ez gyorsan megbosszulta magát, mert Boli az ellentámadás végén szépen fejelt a kapuba. A vendégek minden tőlük telhetőt megtettek az egyenlítésért, de nem jártak sikerrel.
(MTI)

Galériánk

Labdarúgó NB I - Ferencváros-Diósgyőr Labdarúgó NB I - Ferencváros-Diósgyőr Labdarúgó NB I - Ferencváros-Diósgyőr
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!