Labdarúgó NB I - Négy meccsre eltiltották az Újpest középhátvédjét

Sport, 2021.08.10

Abdoulaye Diaby, az Újpest FC mali középhátvédje négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától.

Diaby vasárnap, a Debrecen otthonában lejátszott NB I-es mérkőzés 12. percében kíméletlenül becsúszott Bárány Donátnak, ezért a videobírós visszajátszás megtekintése után piros lapot kapott a játékvezetőtől.

"Klubunk a szabálytalanság tényét nem vitatja, de a büntetés mértékét kifejezetten túlzónak tartja, így fellebbez" - áll az Újpest FC honlapján.

Az MLSZ keddi híradása szerint a kisvárdai Ötvös Bence két, a Puskás Akadémiát erősítő portugál Joao Aniceto Grandela Nunes három meccsre szóló eltiltást kapott a kiállítása miatt. Nagy Zsoltnak (Puskás Akadémia), Baráth Botondnak (Budapest Honvéd), Stefan Drazicnak (Mezőkövesd), Kálnoki Kis Dávidnak (Zalaegerszeg) és Bobál Dávidnak (Zalaegerszeg) egy-egy bajnoki mérkőzést kell kihagynia.

Waltner Róbert, a Zalaegerszeg vezetőedzője a következő fordulóban nem ülhet le csapata kispadjára, mert a Mezőkövesd otthonában rendezett találkozón piros lapot kapott.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!