Labdarúgó NB I - Negyedik mérkőzését is elveszítette a Honvéd

Sport, 2019.08.24

A Debrecen 3-2-re nyert a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának szombati játéknapján.



OTP Bank Liga, 4. forduló:
Budapest Honvéd-Debreceni VSC 2-3 (1-1)
-----------------------------------------
Új Hidegkuti Nándor Stadion, 2441 néző, v.: Farkas Á.

gólszerzők: Lanzafame (44., 82.), illetve Trujic (9.), Haris (66.), Varga K. (77.)

sárga lap: Lanzafame (65.), Kukoc (86.), illetve Trujic (60.), Kusnyír (73.)


Honvéd:

-------
Horváth A. - Batik, Kamber, Niba - Ikenne-King, Nagy G. (Cipf, 71.), Gazdag, Kesztyűs, Uzoma (Kukoc, 79.) - Moutari (Kulach, 75.), Lanzafame


Debrecen:

--------
Nagy S. - Kusnyír (Kinyik, 81.), Szatmári, Pávkovics, Ferenczi - Tőzsér, Haris - Varga K. (Bényei, 92.), Szécsi, Trujic (Csősz, 71.) - Garba


Jó iramban kezdődött a mérkőzés, amelyen már a kilencedik percben vezetéshez jutottak a vendégek: Szécsi remek keresztpasszát Trujic lőtte a hazai kapuba. A hátrányban lévő Honvéd válaszként azonnal átvette az irányítást, és előbb helyzetekig, majd a 44. percben egyenlítésig jutott: egy kontra végén a ziccerben lévő Moutari önzetlen passzát Lanzafame helyezte az üres kapuba.

A szünet után mezőnyfölényben futballozott a Honvéd - kapufájuk így is volt a fővárosiaknak -, a 66. percben Haris átlövésével mégis ismét a Debrecen szerzett vezetést. Alig telt el tíz perc, Varga Kevin kettőre növelte a vendégek előnyét. A hajrában beszorította ellenfelét a kispesti együttes, de Lanzafame szabadrúgásból szerzett góljával csak csökkenteni tudta a hátrányát.

Az új szezonban a kispesti csapat a negyedik bajnokiját is elveszítette, a debreceni együttes viszont három találkozót követően is százszázalékos.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!