Labdarúgó NB I - Nem esett gól az éllovas és a második helyezett mérkőzésén

Sport, 2019.10.19

Az éllovas MOL Fehérvár gól nélküli döntetlent játszott közvetlen üldözőjével Mezőkövesden a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában.

A székesfehérvári csapat az egy ponttal is az élen maradt, a hazai együttes azonban hátrébb csúszhat az esti zárómérkőzés eredményétől függően.


OTP Bank Liga, 9. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-MOL Fehérvár FC 0-0
-----------------------------------------
Mezőkövesd, 2642 néző, v.: Farkas

sárga lap: Cseri (50.), Berecz (76.), Nagy D. (78.), illetve Milanov (54.), Futács (72.), Hangya (77.), Petrjak (82.), Nikolov (84.)


Mezőkövesd:

-----------
Szappanos - Farkas D., Neszterov (Pillár, 44.), Katanec, Silye - Berecz, Karnyicki - Pekár, Cseri (Vajda, 83.), Molnár G. (Nagy D., 74.) - Zivzivadze


Fehérvár:

---------
Kovácsik - Nego, Rus, Musliu, Hangya - Nikolov, Elek - Kovács I. (Pantic, 71.), Milanov (Futács, 60.), Petrjak (Zsóri, 86.) - Hodzic



Időnként jó játékot láthatott a közönség az első félidőben. A Mezőkövesd kezdett bátrabban, de azután a Fehérvár átvette az irányítást. A játékrész közepén nagy nyomás alá helyezte a hazai együttest, amely egy darabig át sem tudott jönni a félpályán. A végén azonban így is akadt helyzete.

A szünet után hasonlóan folytatódott a mérkőzés, a két csapat sokáig nem vállalt fel nagy kockázatot, inkább arra ügyelt, hogy az ellenfél ne kerüljön helyzetbe. A hajrára felpörögtek az események, de akkor már sok volt a szabálytalanság, a reklamálás, emiatt "potyogtak" a sárga lapok, gól viszont nem született.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!