Labdarúgó NB I - Paksi győzelem a Kisvárda ellen

Sport, 2021.02.21

A Paks hazai pályán fölényesen legyőzte a Kisvárdát a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, így helyet cserélt ellenfelével a tabellán, melyen az ötödik pozíciót foglalja el.



OTP Bank Liga, 22. forduló:
Paksi FC-Kisvárda Master Good 3-0 (2-0)
-------------------------------------
Paks, zárt kapus, v.: Solymosi

gólszerzők: Hahn (4.), Bognár (45.), Nagy R. (84.)

sárga lap: Lenzsér (7.), Szabó J. (26.), illetve Horváth (67.), Hej (81.)



Paksi FC:

--------
Rácz - Osváth, Böde, Lenzsér, Szabó J. - Haraszti (Vági, 46.), Papp (Gévay, 88.), Bognár (Szakály, 88.), Bertus - Ádám (Sajbán, 79.), Hahn (Nagy R., 63.)



Kisvárda:

--------
Dombó - Hej, Cirkovic, Prenga, Leoni - Karabeljov (Zlicic, 46.), Simovic - Navrátil (Ötvös, 46.), Bumba (Kovácsréti, 73.), Sassá (Camaj, 72.) - Viana (Horváth, 59.)



A Paks már a negyedik percben megszerezte a vezetést a góllövőlistán éllovas Hahn találatával. A kisvárdaiak Viana révén egy kapufával veszélyeztettek, aztán küzdelmes mezőnyjáték zajlott a pályán, a hazai csapat néhány lendületes kontrát vezetett. A szünet előtt Bognár 17 méterről remek szabadrúgással növelte kétgólosra az előnyt.

Térfélcsere után eleinte a vendégek irányítottak, majd a Paks előtt adódtak nagy lehetőségek, Dombó többször is bravúrral hárított. A Kisvárdán a cserék sem segítettek, a hajrában pedig Nagy egy gyors ellentámadás végén eldöntötte a meccset.

A hazai sikerrel a forduló előtt ötödik Kisvárda és hatodik Paks helyet cserélt a tabellán.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!