Labdarúgó NB I - Több mint 240 ezren nézték végig a Ferencváros-Újpest derbit

Sport, 2020.06.22

Szombat este 243 ezren nézték végig az M4 Sporton a már bajnok Ferencváros és az Újpest rangadóját a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában, ezzel a közmédia sportcsatornája 6,7 százalékos közönségarányt ért el.

Az MTVA sajtóosztályának hétfői tájékoztatása szerint a mérkőzés ideje alatt az M4 Sport továbbra is piacvezető volt a férfiak körében, a teljes népességet figyelembe véve pedig a második legnézettebb csatorna volt Magyarországon.

A közvetítés ideje alatt 526 ezren kapcsoltak az M4-re legalább egy percre, az élő online adást pedig több mint 17 ezren követték. A vasárnapi ismétlések közül a délelőttibe 27, a délutániba 41 ezren kapcsolódtak be, így az élő közvetítés és a két ismétlés együttesen 702 ezer embert ért el legalább egy percre, ez a teljes népesség 7,9 százaléka.

Az MTVA sajtóosztályának közleménye szerint az ismétlésekkel együtt a 31. forduló valamelyik mérkőzésébe 1 millió 147 ezer fő nézett bele, ez a népesség 12,9 százaléka. A sereghajtó és már biztosan kieső Kaposvári Rákóczi FC Kisvárda Master Good elleni összecsapására 180 ezren voltak kíváncsiak.

A hétközi, 32. fordulóból az M4 Sporton, az m4sport.hu-n, valamint a Duna Worldön is láthatók lesznek a mérkőzések, a közmédia az NB I minden találkozóját élőben közvetíti.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!