Labdarúgó NB I - Továbbra is nyeretlen a Debrecen

Sport, 2022.08.27

Továbbra is nyeretlen a labdarúgó OTP Bank Ligában a Debrecen, amely az 5. forduló szombati játéknapján 1-1-es döntetlent játszott otthon a Puskás Akadémiával. A hajdúsági együttes legutóbb május 3-án, Mezőkövesden gyűjtötte be a három pontot az élvonalban.



OTP Bank Liga, 5. forduló:
Debreceni VSC-Puskás Akadémia FC 1-1 (1-0)
------------------------------------------
Debrecen, 3803 néző, v.: Berke

gólszerzők: Dzsudzsák (21., 11-esből), illetve Zahedi (88.)

sárga lap: Charleston (33.), Hrabina (79.), Deslandes (85.), illetve Komáromi (5.), Corbu (30.), Colley (52.)


Debreceni VSC:

--------------
Hrabina - Bévárdi, Charleston, Ferenczi J., Deslandes - Baráth P., Dzsudzsák - Nefoditisz, Horváth K. (Babunszki D., 84.), Szécsi (Varga J., 92.) - Bárány (Sós, 73.)


Puskás Akadémia FC:

-------------------
Tóth B. - Mezgrani, Batik, Stronati, Komáromi - Kiss T. (Skribek, 60.), Corbu (Urblík, a szünetben), Favorov (van Nieff, 75.), Baluta (Zahedi, 75.) - Colley, Puljic (Slagveer, 60.)


A találkozó elején a Debrecen egyértelművé tette, hogy nagyon szeretné megszerezni idénybeli első győzelmét, s amikor a Puskás Akadémia éppen kezdett volna kijönni a szorításból, Batik kezezése nyomán büntetőhöz jutott a házigazda. A tizenegyest Dzsudzsák értékesítette. A gól után a felcsútiak futballoztak veszélyesebben - Colley lövése a kapufáról jött ki - és nem sokkal a szünet előtt ők is büntetőt rúghattak volna, azonban a játékvezető a VAR-vizsgálat után visszavonta a döntést les miatt.

A fordulást követően a vendégek sorra alakították ki a helyzeteket, de Hrabina a kapuban állta a sarat. A 66. percben ő nem, de a VAR újra megmentette a Debrecent, Colley ugyanis "milliméteres" lesről talált csak be. A csereként pályára lépő Zahedi első labdaérintéséből egyenlíthetett volna, de Hrabina óriási bravúrral hárította fejesét. A sokadik Colley-Hrabina párharcot két perccel a vége előtt is a hazaiak hálóőre nyerte, ezúttal azonban a kipattanó Zahedi elé került, akinek nem okozott gondot az üres kapuba lőni.

Újabb egy perc múlva az utolsó felvonásához érkezett Colley és Hrabina különmeccse, ám a hazai kapus ezúttal is hárítani tudott, így gyakorlatilag neki köszönhetően szerzett pontot a csapata.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!