TV műsor

Ljubomir Vranjest menesztették a Telekom Veszprémtől

Sport, 2018.10.01

Menesztették Ljubomir Vranjest, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzőjét.

A klub honlapjának hétfői közleménye szerint a svéd szakember mellett segédedzőjének Björn Sätherströmnek, valamint a sportigazgató Eklemovics Nikolának is megköszönték a közös munkát.

Vranjes tavaly nyáron vette át az együttes irányítását, amellyel mindössze egy Magyar Kupa-győzelmet ért el. Az előző idényben sokáig úgy tűnt, a Szeged ezúttal sem tudja letaszítani a bajnoki trónról legnagyobb riválisát, ám a Veszprém teljesítményére a végére visszaesett. A csongrádiak előbb az alapszakaszban 15 év után diadalmaskodtak Veszprémben, majd a fináléban meg tudták őrizni hazai pályán kidolgozott négygólos előnyüket.

A Bajnokok Ligájában a Veszprém szolgáltatta az egyik legnagyobb - magyar szempontból negatív - meglepetést, miután a legjobb nyolc közé sem került be: a dán Skjern HB összesítésben jobbnak bizonyult nála a rájátszás első fordulójában.

A mostani szezonban a Bajnokok Ligájában a Veszprém három forduló alatt kétszer vereséget szenvedett. Szombaton hazai környezetben a tavalyi győztes Vardar Szkopje együttesétől kapott ki, azt megelőzően pedig Barcelonában maradt alul. A legrangosabb európai kupasorozatot szombaton a fehérorosz Meskov Breszt otthonában folytatja az együttes.

Vranjes a magyar férfiválogatott szövetségi kapitánya is egyben.

A veszprémi csapat edzéseit az új vezetőedző érkezéséig Gulyás István tartja.
(MTI)


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!