Lukács Viktória nyártól Győrben kézilabdázik

Sport, 2020.01.02

A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

A magyar bajnokcsapat közleménye szerint a jelenleg a Ferencvárosban játszó jobbszélsővel hároméves szerződést kötöttek.

"Fiatal, tehetséges, ugyanakkor rendkívül tapasztalt játékosról van szó, aki ráadásul alapembere a magyar válogatottnak is" - mondta Bartha Csaba klubelnök a játékosról. Hozzátette, örül, hogy a szélső őket választotta, hiszi, hogy nagy értéke lesz a csapatnak.

"Megtisztelő, hogy a világ jelenlegi legerősebb csapatában, Győrben folytathatom nyártól a pályafutásom. A szezon hátralévő részén mindent megteszek a jelenlegi klubom sikeréért, de várom már, hogy a következő szezontól az új kihívásoknak is megfeleljek. Jól ismerem a csapatot, tudom, hogy a legmagasabb célokért küzdenek mindig Győrben, ez számomra is szimpatikus. Szeretném majd én is kivenni a részem teljesítményemmel a sikerekből" - nyilatkozta Lukács Viktória.

A 24 éves kézilabdázó 2011-ben mutatkozott be a magyar bajnokságban a Ferencváros csapatában. Azóta 232 felnőtt bajnoki és kupamérkőzésen, valamint 96 nemzetközi találkozón szerepelt, illetve a magyar válogatottnak is alapembere.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!