TV műsor

M4 Sport - Visszatérnek a vizes sportok a képernyőre

Sport, 2020.07.23

Péntektől a vizes sportok is visszatérnek a képernyőre: a vízilabda Magyar Kupa mérkőzései mellett a Négy Nemzet úszóversenyt közvetíti az M4 Sport.

A vízilabdázóknál a férfiak kupasorozatával kezdődik az új idény a hétvégén, Hosszú Katinkáék pedig több hónapos kényszerpihenő után mérettethetik meg magukat nemzetközi viadalon. Az elhalasztott tokiói olimpia eredeti időpontjában rendezik az úszóversenyt, és a szurkolók - bár a helyszínen nem lehetnek ott - az M4 Sport képernyője előtt 18 órától élőben követhetik azt. A sportcsatorna pénteken, szombaton és vasárnap is ugyanebben az időben közvetíti a futamokat a margitszigeti Széchy Tamás Uszodából.

A vízilabda MK küzdelmeiből két mérkőzést ad a M4 Sport szombaton és vasárnap is 14.45-től és 16.15-től.

Az MTVA sajtóosztályának tájékoztatása szerint a futballrajongóknak is szolgál különlegességgel a közmédia: a Dunaszerdahely és a BL-induló Olympique Marseille felkészülési mérkőzését szombaton a Duna Worldön és az m4sport.hu oldalon nézhetik meg az érdeklődők.

A gazdag sportműsort szeptember 12-étől az M4 Sport mellett hétvégente 14-22 óra között új csatornán is élvezhetik a sportszeretők, az M4 Sport+ a magyar sport legjavával jelentkezik a Duna Worldön.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!