Magyar Kupa - A döntő alatt az M4 Sport piacvezető volt a férfiak körében

Sport, 2020.06.04

Az élő közvetítések visszatérése óta a szerda esti Budapest Honvéd-Mezőkövesd Zsóry (2-1) labdarúgó Magyar Kupa-döntő volt az eddigi legnézettebb mérkőzés.

Az MTVA sajtóosztályának tájékoztatása szerint az összecsapás - amit az M4 Sport közvetített élőben - 7,1 százalékos közönségarányával, valamint 275 ezres nézettségével a nap legnépszerűbb sportműsora lett a hazai sportcsatornák között. Hozzátették: a sorozat idei fináléja nézettebb volt az előző két kupadöntőnél.

A finálé eredményének alakulására is sokan voltak kíváncsiak: 649 ezren kapcsoltak legalább egy percre a csatornára a közvetítés ideje alatt.

A férfiak körében 12,1 százalékos közönségarányt ért el a közvetítés, amit 203 ezer férfi nézett, ezzel körükben a mérkőzés idejében az M4 Sport volt a legnézettebb csatorna.

Szerdán a Puskás Arénában a Budapest Honvéd története során nyolcadik alkalommal diadalmaskodott a Magyar Kupában: a tavaly is döntős kispestiek azt a mezőkövesdi csapatot múlták felül, amely először jutott MK-fináléba.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!