Magyar Ring Gála - Hatodik profi győzelmére készül Bacskai Balázs

Sport, 2018.04.10

Hatodik profi mérkőzésén hatodik győzelmére készül Bacskai Balázs ökölvívó, aki pénteken a Felix Promotion International első erdélyi nemzetközi rendezvényén, Nagyváradon az ukrán Dmitro Szemerninnel csap össze.

Az amatőrként Európa-bajnok Bacskai az M4 Sport Sportreggeli című műsorában kedden úgy fogalmazott, a tíz menetre tervezett találkozón nehézséget fog jelenteni számára, hogy ellenfele balkezes.

"Nem fekszenek nekem a balkezesek, ráadásul magasabb is nálam" - mondta riválisáról a magyar ökölvívó.

A 30 éves sportoló külön felhívta a figyelmet arra, hogy Szemerin gyakran "bedobja a fejét", azaz nagyon oda kell figyelnie, hogy ne fejeljenek össze a mérkőzésen.

Bacskainak tíz hónapos profi karriere alatt ez már a hatodik összecsapása lesz, de ez egyáltalán nem zavarja.

"Rácz Félix az elején elmondta, nagyobb tempó lesz itt, mint az amatőrök között, sok találkozót fogok vívni. Ezt nem bánom, mert így folyamatosan meccsben maradok" - jelentette ki a magyar bokszoló. Véleménye szerint a gálát kísérő nagy érdeklődés jó, mert minden összecsapáson vannak olyan hullámvölgyek, amikor nagy szüksége van a közönség támogatására.

A középsúlyú Bacskai legutóbb februárban lépett szorítóba a tanzániai Meshack Mwankemwa ellen, akit az ötödik menetben technikai kiütéssel győzött le.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!