Máthé Dominikot szerződtette a PSG kézilabdacsapata

Sport, 2021.06.25

A magyar válogatott Máthé Dominik a világ egyik legjobb kézilabdacsapatához, a Paris Saint-Germainhez szerződött, jövő nyáron csatlakozik a francia gárdához.

A francia sztárklub - mely néhány hete a harmadik helyen zárta a Bajnokok Ligája négyes döntőjét - a honlapján jelentette be a 22 éves jobbátlövő 2022-es érkezését, hozzátéve, hogy 2024-ig szóló megállapodást írt alá a sportolóval.

A PSG cikkében kiemelte, hogy Máthé fiatal kora ellenére már komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, a magyar válogatottal két világbajnokságon is szerepelt, a norvég Elverum játékosaként pedig a BL-ben is játszott már, sőt, 15 mérkőzésen 59 gólt lőtt.

"Büszke vagyok, hogy a Paris Saint-Germainhez igazolhattam" - nyilatkozta a honlapnak Máthé Dominik. - "Párizsban tovább fejlődhetek majd világklasszis társak között és világszínvonalú edző irányítása alatt. A legfontosabb viszont, hogy trófeákat szeretnék nyerni a csapattal."

A fiatal átlövő tavaly nyáron a Balatonfüredtől került Norvégiába, ahol hamar együttese meghatározó kézilabdázójává vált.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!