Megjelent a korosztályos sport évkönyve, az Utánpótlássport 2020

Sport, 2021.03.01

Ötödször is megjelent az Utanpotlassport.hu-t működtető MediaBook Kiadó gondozásában a korosztályos sport éves krónikáját feldolgozó kötet.

A Magyar Sportújságírók Szövetsége Nagy Béla-programjának támogatásával készült Utánpótlássport 2020 huszonnyolc sportág múlt esztendőben történt minden fontos utánpótlás-eseményéről beszámol, az eredménysorokban pedig megközelítőleg 15 ezer fiatal fedezheti fel a nevét - tájékoztatta a kiadó az MTI-t.

A 412 oldalas évkönyvben a szerzők visszaidézik a magyar szempontból legsikeresebb nemzetközi versenyeket, portrékat közölnek a legeredményesebb fiatal sportolókról, a legáldozatkészebb edzőkről. Valamennyi sportágról részletes éves összefoglaló olvasható a kiadványban, az Álmaikban Tokió című fejezetben pedig azokat az utánpótláskorú sportolókat mutatják be, akiknek esélyük van eljutni az erre az évre halasztott nyári olimpiára.

A kötet különlegessége, hogy az évkönyvet forgatók QR-kód leolvasó használatával - most első alkalommal - megtekinthetik az egyes írásokhoz kötődő kisfilmeket, amelyeket az Utanpotlassport.hu munkatársai forgattak az M4 Sport Jövünk! című korosztályos magazinja számára.

A hatalmas kutatómunkát igénylő eredménysor - mint 2016 óta mindig - ismét különleges dokumentuma a hazai sportéletnek: a 2020-ban rendezett összes korosztályos világverseny, országos bajnokság dobogósainak, illetve - a vb-ket, Eb-ket illetően - magyar résztvevőinek neve szerepel az almanachban.

A 4990 forintért kapható kötet megrendelhető a kiadó webshopjában, a webshop.mediabook.hu/utanpotlassport-2020 címen.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!